De medewerkers van Customer Contact Company september 2023

Interim management klantenservice

Benieuwd hoe Customer Contact Company jou kan helpen met interim management in klantenservice? Wij leggen het uit in een vrijblijvend adviesgesprek.

Contact

Gratis adviesgesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie zijn wij?

Bevlogen professionals

Bij Customer Contact Company geloven wij dat klantenservice leuk kan zijn. Wij zijn meesters in klantcontact: bevlogen professionals met jarenlange praktijkervaring en kennis van deze dynamische wereld. Wij begrijpen dat elke dag anders is en hoe je continu kunt verbeteren in mens, proces en techniek.

Zo maak je klantenservice leuk

Aandacht voor de mens, gecombineerd met een pragmatische en prikkelende aanpak zorgt voor blijvende resultaten. Zo maak je klantenservice leuk, voor medewerkers én voor klanten.

Leer ons kennen

Waarom interim management van Customer Contact Company?

20+ vaste, bevlogen consultants

Wij hebben ruime ervaring binnen alle lagen van de klantenservice.

Een unieke, leuke en doelgerichte aanpak

Van direct aan de slag met onze pressure cooker methode tot een diepgaand interim-traject

Meer dan 15 jaar liefde voor het vak

Wij hebben ruime ervaring binnen alle lagen van de klantenservice.

Wij helpen je met

Interim management klantenservice: van kleine organisaties tot multinationals

Bij Customer Contact Company helpen we organisaties iedere dag een stukje beter te worden in klantcontact. Bijvoorbeeld door tijdelijke ondersteuning van onze interim managers. Onze experts vervullen opdrachten bij diverse organisaties, van klein tot beursgenoteerde multinationals en in veel verschillende branches.

Onze expertise

Maar altijd gerelateerd aan het verbeteren van de klantenservice. Die expertise maakt het verschil. Wij begrijpen wat je bezighoudt en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Want het kan altijd slimmer, moderner, leuker en beter!

Binnen de klantenservice van Vattenfall is onze CCC’er gestart als locatiemanager. Daar hebben we onder andere een WhatsApp-kanaal geïntroduceerd met een NPS rond de +30 voor de klanten. De engagementscore van medewerkers aanzienlijk verbeterd en het zelfredzaamheid en eigenaarschap verhoogd van de medewerkers.

De interim managers van Customer Contact Company helpen je met

Je hebt tijdelijk ondersteuning nodig voor je organisatie en zoekt een ervaren interimmer. Wij leveren al sinds de oprichting zeer ervaren interimmers van directeur tot teammanager. Mensen met een liefde voor het vak – ‘vakidioten’

Vaak moet de interim-functie op korte termijn worden ingevuld. Door onze zeer ervaren vaste crew en ons uitgebreide netwerk van ‘vakidioten’ zijn wij als geen ander in staat om op zeer korte termijn één of meerdere topkandidaten voor te stellen.

Tijdens de opdracht houdt de interimmer intensief contact met het team van Customer Contact Company. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van de kennis en ervaring van de interim manager, maar ook van het hele netwerk erachter. En kunnen we samen jouw klantenservice verbeteren.

“Harry, je hebt in de afgelopen twee jaar een datawarehouse kunnen opzetten waar ik al jaren van droomde, maar niet zelf kon realiseren. Door je creatieve vakkundigheid, oog voor de business en pragmatische inslag overwon je corporate uitdagingen en wekte jij het tot leven. Dank daarvoor, vriend! Zeker tot snel, Falk Aling, manager WFM, Odido”Falk, Odido

9

"Customer Contact Company heeft mij geholpen (nieuwe en noodzakelijke) inzichten te verkrijgen en deze om te zetten in werkbare doelen. Met hulp en ondersteuning van geleverde diensten en trainingen zijn wij erin geslaagd de koers te verleggen en hierin de collega's mee te nemen zodat de ingeslagen weg door het team wordt gedragen."Monique - Salta

9

"De samenwerking is echt zeer prettig. We hebben enorme stappen genomen in het verder professionaliseren van de afdeling. Dit alles op basis van wederzijds respect en vertrouwen."Jasper - Vattenfall

9