Wij geloven dat in ons vak passie & vakmanschap het verschil maken tussen ‘oké’ en ‘fantastisch’. Tijdens het Nederlands Kampioenschap J109 in 2016 werd ons team versterkt door Daphne van der Vaart, een jonge Laser Radial zeilster uit het Delta Lloyd Talententeam voor Tokyo 2020.

Daphne heeft als junior al in de wereldtop gevaren. Na kwalificaties op het EK en WK mocht zij deel nemen aan de Jeugd Olympische Spelen in 2010. Daar won zij zilver. Dus talent en vakmanschap zijn zeker aanwezig. Maar de passie waarmee zij over haar droom sprak om de Olympische Spelen in Tokyo te halen, is aanstekelijk. Daphne had 24 juli 2020, de start van de Spelen, al in haar agenda gezet.

“Ik ben gemotiveerd om elke dag beter te worden en te groeien als zeilster en als mens. Dat proces is uiteindelijk het mooiste wat er is!”

De weg naar Tokyo bleek in de zomer van 2018 tijdens de kwalificaties helaas onbereikbaar. Daphne was terecht trots op haar progressie van de afgelopen jaren met zelfs een 8e plaats op de wereldranglijst, maar enorm teleurgesteld dat haar doel, Tokyo 2020, niet meer haalbaar is. Na een rustperiode en het afronden van haar studie heeft Daphne besloten om nieuwe doelen te stellen: World cups winnen, Europees- en Wereldkampioen worden.

Customer Contact Company heeft met Daphne afgesproken haar ook komend seizoen als sponsor te ondersteunen bij de realisatie van haar nieuwe doelen. Wij zijn er trots op dat Daphne komend seizoen weer de kleuren van Customer Contact Company zal dragen.

Wil je meer lezen over Daphne en haar ontwikkelingen binnen de topsport? Kijk dan op haar site! Of volg haar op Instagram: @daphnevandervaart.

Link tussen topsport en ons vak

Tussen Daphne’s topsport en ons vak zit een grote link. In onderstaande video vertelt Daphne over het continu verbeteren door het stellen van doelen, hoe zij elke dag op zoek is naar kleine verbeteringen om gemotiveerd te blijven en het belang van het vieren van successen.