Een mooie ontmoeting

Wij geloven dat in ons vak Passie & Vakmanschap het verschil maken tussen ‘oké’ en ‘fantastisch’. Tijdens het Nederlands kampioenschap J109 in 2016 werd ons team versterkt door een jonge Laser Radial zeilster uit het Delta Lloyd Talententeam voor Tokyo 2020.

Daphne heeft als junior al in de wereldtop gevaren, dus talent en vakmanschap zijn zeker aanwezig. Maar de passie waarmee zij over haar droom sprak om de Olympische Spelen in Tokyo te halen, is aanstekelijk. Daphne heeft 24 juli 2020, de start van de Spelen, al in haar agenda gezet.

De weg naar Tokyo is nog lang en moeilijk en om de Spelen te halen, zal ze zich als beste Nederlandse moeten kwalificeren. Daarvoor zal er getraind, heel veel getraind en dan nog een beetje extra getraind moeten worden.

Daphne wordt al ondersteund door de bond. Daarnaast heeft Customer Contact Company met Daphne afgesproken haar tot en met de Spelen in 2020 als sponsor terzijde te staan. Wij zijn er trots op dat Daphne de kleuren van Customer Contact Company zal dragen, hopelijk tot in de medal race in Tokyo.

Wil je de weg van Daphne volgen? Kijk dan op Facebook