Customer Contact Company werkt voor de leukste klanten van Nederland! Voor een aankomend nieuw project zijn we met spoed op zoek naar een sterke ervaren Teammanager planning met uitgebreide ervaring in het aansturen van WFM-teams met een focus op planning.

Heb je, net als wij, een grote passie voor klantcontact en heb je een brede ervaring met het aansturen van planning/planningsteams in een klantenservice en/of logistieke omgeving? Weet je hoe je deze groep specialisten moet aansturen en kunt begeleiden en ontwikkelen? En ben je in staat het planningsproces voor een grote, politiek gevoelige klantenservice operatie met dagelijkse klantbezoeken iedere dag te verbeteren op basis van een heldere visie? Dan hebben wij een uitdagende en maatschappelijk belangrijke opdracht voor je.

Onze opdrachtgevers verwachten veel van ons, daarom zoeken wij ook echte toppers om ons team te versterken. We helpen je daarbij graag door onze brede kennis en ervaring met je te delen en je tijdens het project te koppelen aan één van de partners of senior consultants. In eerste instantie bieden wij een tijdelijke opdracht op basis van een projectovereenkomst, maar werk je liever als zelfstandige, dan kan dat natuurlijk ook.

Herken jij je in het volgende profiel?

  • Je hebt uitgebreide ervaring in het aansturen van (omvangrijke) teams;
  • Je hebt uitgebreide ervaring met het planningsproces in een klantenservice organisatie waarbij fysieke bezoeken aan de klant noodzakelijk zijn;
  • Je hebt een visie op dit proces en bent in staat het samen met je mensen en je omgeving steeds een stapje te verbeteren;
  • Je bent mensgericht en coachend en in staat een team professionals aan te sturen en te begeleiden;
  • Je bent in staat om acties en beslissingen te richten op het daadwerkelijk realiseren van beoogde resultaten;
  • Je hebt een intrinsieke motivatie om elke dag een beetje beter te worden;
  • Je herkent je in onze cultuur: open, transparant, flexibel, ‘work hard – play hard’;
  • Je hebt minimaal HBO werk-/ denkniveau;
  • Kennis van management binnen een publieke uitvoeringsorganisatie is een pré.

Enthousiast geworden? Meer weten?

Neem dan direct telefonisch, via app of e-mail contact op met Martine van Kalkeren via 06-48374300, martine.van.kalkeren@customercontactcompany.nl.