Geniet jij van de dynamiek binnen een serviceomgeving en ben jij elke dag bezig om klantcontact te verbeteren? Ben jij toe aan een volgende stap en wil je deel uitmaken van een team van ‘meesters in klantcontact‘? Wij maken graag kennis met jou!

Bekijk hieronder onze vacatures en opdrachten. We hebben verschillende mogelijkheden als het gaat om samenwerken; dat kan bij ons in dienst of als zzp’er.

Zullen we even bellen?
Hans Nieuwenweg (Senior Consultant en coördinator Teammanagers) op 06 57315094 of
Lianne van Haeren (HR-recruitmentspecialist) op 06-45534667.

Manager Customer Service bij Bedrijfsfitness Nederland 

Met jouw expertise in klantcontact bijdragen aan de missie om heel werkend Nederland aan het sporten te krijgen? Voor Bedrijfsfitness Nederland zijn we op zoek naar een nuchtere en flexibele klantenserviceprofessional die nu de benodigde expertise kan inbrengen en tegelijkertijd kan meegroeien met de organisatie.

Lees snel verder over deze uitdaging.

New business development manager

Wij zijn meesters in klantcontact en bij ons staat klantenservice gelijk aan plezier. Wij zijn interim managers en consultants bij uiteenlopende opdrachtgevers. En dan kom jij – als New business development manager – in beeld om dit bij (potentiële) klanten op een prikkelende manier onder de aandacht te houden om zo onze positieve impact op klantenservice in Nederland te vergroten.

Heb jij ervaring in sales en klantcontact? Lees dan verder!

Manager Customer Service bij Kamera Express

Vanaf dag één impact maken bij Kamera Express in de rol van Manager Customer Service? Ga jij met jouw team verder bouwen op de nieuw ingeslagen weg? Voor een snelgroeiende organisatie, dé foto- en videospecialist van de Benelux, Duitsland en steeds meer landen daarbuiten, zoeken wij een Customer Service Manager. Lees snel meer over deze uitdaging.