Je geniet dagelijks van de dynamiek binnen een serviceomgeving, vindt dat klantenservice een vak is en bent elke dag bezig om klantcontact te verbeteren. Je bent ervan overtuigd dat mensen hierin het verschil maken.

Toe aan een volgende stap? Lees dan onderstaande vacatures en maak een afspraak voor een nadere kennismaking.

Ben je ZZP’er, ben je net zo’n ‘vakidioot’ als wij zijn en zou je graag deel willen uitmaken van ons netwerk van associates? Bel of mail ons dan gerust voor het maken van een koffie-afspraak!

Gezocht voor een tijdelijke opdracht: teammanagers met net zo’n grote passie voor klantcontact als wij!

Ben jij ook een echte vakidioot als het gaat om klantcontact en ben je een ervaren teammanager? Heb je ervaren dat elke dag op een klantenservice anders is, maar ook hoe je in zo’n omgeving je team opbouwt en iedere dag een beetje beter en leuker maakt? Ben je op zeer korte termijn beschikbaar om samen een uitdagende en snel groeiende opdracht in te vullen, die ook nog eens van maatschappelijk belang is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zoeken een door de wol geverfde mensgerichte vakidioot in klantcontact

Je hebt minimaal 15 jaar werkervaring in een (klanten)service omgeving en bent toe aan een volgende stap in jouw carrière.

Wij zoeken een mensgerichte vakidioot in klantcontact

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een (klanten)service omgeving en bent toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière.