Je geniet dagelijks van de dynamiek binnen een serviceomgeving, vindt dat klantenservice een vak is en bent elke dag bezig om klantcontact te verbeteren. Je bent ervan overtuigd dat mensen hierin het verschil maken.

Toe aan een volgende stap? Lees dan onderstaande vacatures en maak een afspraak voor een nadere kennismaking.

Ben je ZZP’er, ben je net zo’n ‘vakidioot’ als wij zijn en zou je graag deel willen uitmaken van ons netwerk van associates? Bel of mail ons dan gerust voor het maken van een koffie-afspraak!

Wij zoeken een door de wol geverfde mensgerichte vakidioot in klantcontact

Je hebt minimaal 15 jaar werkervaring in een (klanten)service omgeving en bent toe aan een volgende stap in jouw carrière.

Wij zoeken een mensgerichte vakidioot in klantcontact

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een (klanten)service omgeving en bent toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière.

Projectmanager (m/v) met Passie voor klantcontact

Customer Contact Company werkt voor de leukste klanten van Nederland! Momenteel groeien wij sterk en zijn wij op zoek naar een ervaren projectmanager met passie voor klantcontact.

Projectmanager/Operationeel manager voor het aansturen externe operatie (m/v) met Passie voor klantcontact. Direct beschikbaar!

Customer Contact Company werkt voor de leukste klanten van Nederland. Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren Projectmanager/Operationeel manager met passie voor klantcontact.

Capaciteitsmanager (m/v) met passie voor klantcontact

Customer Contact Company werkt voor de leukste klanten van Nederland. Wij zijn op zoek naar een sterke capaciteitsmanager met passie voor klantcontact.

Teammanager Planning (m/v) met Passie voor klantcontact

Customer Contact Company werkt voor de leukste klanten van Nederland. Wij zijn per direct op zoek naar een Teammanager Planning met passie voor klantcontact.