Je geniet dagelijks van de dynamiek binnen een serviceomgeving, vindt dat klantenservice een vak is en bent elke dag bezig om klantcontact te verbeteren. Je bent ervan overtuigd dat mensen hierin het verschil maken.

Toe aan een volgende stap? Lees dan onderstaande vacatures en maak een afspraak voor een nadere kennismaking.

Ben je ZZP’er, ben je net zo’n ‘vakidioot’ als wij zijn en zou je graag deel willen uitmaken van ons netwerk van associates? Bel of mail ons dan gerust voor het maken van een koffie-afspraak!

Teamleider Webcare

Heb jij ervaring als teamleider op het gebied van webcare en wil jij met jouw team werken aan een deskundig en efficiënt webcareproces? Ben jij een stevige gesprekspartner op het gebied van gedragsbeïnvloeding en ontwikkeling van medewerkers? Lees dan verder!

Gezocht: teammanagers met net zo’n grote passie voor klantcontact als wij!

Customer Contact Company werkt voor de leukste klanten van Nederland! Momenteel zijn wij voor hen (per direct) op zoek naar ervaren Teammanagers met Passie voor klantcontact.

Manager klantenservice (32 – 40 uur)

Werken aan een legendarische klantenservice? Op een innovatieve manier de klantenservice  sturen en verder uitbreiden? Voor een snelgroeiende organisatie, gespecialiseerd in toonaangevende voedingssupplementen, zoeken wij een manager klantenservice. Lees hier meer over deze functie.