Samen met het gehele management van zowel de Front Office (KCC) als de Back Office (Operations), is in een intensief gezamenlijk proces een geheel nieuwe wijze van aansturing van de operatie en het capaciteitsmanagement ontwikkeld. Hierin is een duidelijke scheiding van verantwoordelijkheden en bevoegdheden bepaald, die leidt tot een betere beheersbaarheid van capaciteitsinzet en een gerichte focus op het verbeteren van de kwaliteit.

De resultaten

Een nieuw besturingsmodel waarin het coördinatiecentrum en de operaties van zowel de Front Office (KCC) als de Back Office (Operations) duidelijke rollen en verantwoordelijkheden hadden. Dit draagt bij aan een efficiëntere besturing van de operaties met een verlaging van kosten als eindresultaat.

“Ik geef een NPS Score van 10: Customer Contact Company is heel goed in staat geweest ons een grote stap voorwaarts te laten maken in het plannen en forecasten van de Back Office omgeving.”

Ron van Vliet, Directeur Operations RVS Verzekeringen

“Daadkrachtig, positief kritisch en met heel veel van verstand van zaken, maken jullie je in heel korte tijd onderdeel van een organisatie in plaats van buitenaf roepen hoe het moet.”

Sandra van Die, Manager Coördinatiecentrum